blog-post image

Ako si vybrať outfit na letný festival?

Letné festivaly sú skvelým spôsobom, ako si užiť teplé počasie a vypočuť si skvelú hudbu. Pokiaľ sa tento rok na nejaký chystáte, je dôležité sa vhodne obliecť. Na letných festivaloch existuje mnoho rôznych hudobných štýlov, takže si budete chcieť vybrať oblečenie, ktoré zodpovedá štýlu hudby, ktorú budete počúvať. Budete tiež musieť vziať do úvahy počasie. Bude horúco? Bude pršať? Čo sa bude tento rok v lete najviac nosiť na festivaloch? V tomto článku vám poskytneme pár tipov, ako vybrať outfit na letný festival!

Ako si vybrať outfit na letný festival?

Pri výbere outfitu na letný festival je najdôležitejšie, aby bol pohodlný. Počas dňa môže byť extrémne horúco, takže si budete chcieť obliecť niečo, v čom sa nebudete potiť a bude vás chladiť. Dobrou voľbou sú letné šaty alebo ľahké šortky s tielkom. Na ochranu pred slnkom môžete pridať aj klobúk alebo slnečné okuliare. Pokiaľ sa chystáte tancovať, uistite sa, že vaše obuv je pohodlná a neodierá vaše nohy. Posledná vec, ktorú chcete, je mať pľuzgiere po tom, čo ste celý deň prechádzali a užívali si festival!

Ďalším dôležitým faktorom, ktorý treba vziať do úvahy pri výbere oblečenia, je to, aké aktivity budete robiť. Pokiaľ sa chystáte veľa chodiť, budete chcieť nosiť pohodlné topánky. Ak budete väčšinu dňa sedieť, môžete si vziať niečo trochu štýlovejšie. Len sa uistite, že čokoľvek si vyberiete, je stále pohodlné a nespôsobí žiadne problémy, ak budete musieť vstať alebo chodiť.

A nakoniec nezabudnite na doplnky! Letný festival je ideálnou príležitosťou, ako vytrhnúť svoje obľúbené šperky a dodať vášmu outfitu osobitosť. Bavte sa s ním a vyberajte predmety, v ktorých sa cítite dobre.

S týmito tipmi na mysli by mal byť výber outfitu na letný festival hračka! Len sa pamätajte na pohodlie, zvážte, aké aktivity budete robiť, a bavte sa svojimi módnými doplnkami. S trochou plánovania budete mať istotu, že budete vyčnievať z davu všetkými správnymi spôsobmi.

Vybrať outfit na letný festival »

Ako si vybrať outfit na letný festival podľa štýlu hudby?

S letnou festivalovou sezónou v plnom prúde možno premýšľate, čo si vziať na svoje obľúbené hudobné festivaly. Zatiaľ čo niektoré festivaly majú uvoľnenejší dress code, iné sú známe svojimi módnymi návštevníkmi. Bez ohľadu na štýl festivalu existuje niekoľko tipov, ktorými sa môžete riadiť, aby ste vyzerali čo najlepšie.

Ak sa zúčastňujete festivalu country hudby, džínsovina je vždy dobrá voľba. Džínsová sukňa alebo šortky sú ideálne do horúceho počasia a je možné ich obliecť hore alebo dole v závislosti od zvyšku vášho oblečenia. Škárujte ich s roztomilým topom a kovbojskými topánkami a zapadnete medzi ostatných účastníkov.

Pokiaľ je vašou scénou elektronická tanečná hudba, budete sa chcieť obliekať do pohodlia a zároveň vyzerať šik. Splývavé šaty a šortky sú skvelou voľbou a môžete pridať roztomilý crop top alebo kimono, aby bol váš outfit viac festivalový. Doplňte ju trblietavými šperkami a pohodlnými topánkami, v ktorých môžete tancovať celú noc.

Bez ohľadu na to, na aký typ festivalu sa chystáte, nezabudnite si pribaliť opaľovací krém, čiapku a vodu.

Tip na štylovou džínsovou bundu:

SHEEGO Prechodná bunda  modrá denim

Obr.: SHEEGO Prechodná bunda modrá denim

Ako si vybrať outfit, ktorý sa hodí do každého počasia?

Letné festivaly sú ideálnou príležitosťou, ako rozžiariť svoje najžiarivejšie a najveselejšie oblečenie. S nepredvídateľným britským počasím však môže byť zložité vedieť, čo si obliecť. Tu je pár tipov, ako vybrať outfit na letný festival, v ktorom sa budete cítiť pohodlne bez ohľadu na to, aké počasie se na vás vrhne.

Vrstvenie – Aj keď predpoveď hlási slniečko, vždy je dobré si oblečenie navrstviť. Pokiaľ teda teplota večer predsa len klesne, budete stále v pohode. Ideálne je ľahké sako alebo kardigan.

Vyberte si prírodné tkaniny – Keď je horúce počasie, chcete mať na sebe oblečenie, ktoré vám pomôže zostať v pohode a nebudete sa v ňom potiť. K tomu sú ideálne prírodné látky, ako je bavlna a ľan. Vyhnite sa umelým tkaninám, ako je polyester, po ktorých vám môže byť horúco a môžete sa cítiť ulepene.

Noste pohodlné topánky – Na letnom festivale budete veľa chodiť, preto je dôležité nosiť topánky, z ktorých vás nebudú bolieť nohy. Sandále alebo tenisky sú dobrou voľbou. Pokiaľ chcete nosiť podpätky, uistite sa, že nie sú príliš vysoké a že sa vám v nich dá pohodlne chodiť.

Doplnky využívajte múdro – Letné festivaly sú predovšetkým o zábave a užívaní si, tak to s doplnkami nepreháňajte. Pár dobre vybraných kúskov dodá vášmu outfitu dokonalú bodku bez toho, aby vás ťažilo. Klobúk fedora alebo kvetinová koruna sú skvelým spôsobom, ako dodať vášmu outfitu nádych festivalového štýlu.

S týmito tipmi na pamäti si budete môcť vybrať outfit na letný festival, ktorý bude štýlový aj pohodlný. Tak vyrazte a užite si slniečka!

Vybrať outfit na letný festival »

Aké outfity budú tento rok v móde na letných festivaloch?

Vzhľadom na to, že sezóna letných festivalov je za dverami, je čas začať premýšľať, čo si vziať na seba. Aj keď má každý festival svoju vlastnú jedinečnú atmosféru, existujú niektoré trendy, ktoré budú na mnohých z nich určite obľúbené. Tu je niekoľko nápadov na oblečenie, ktoré vám pomôžu začať:

Maxišaty s potlačou budú toto leto v móde. Hľadajte tie so zábavnými a farebnými vzormi – určite vám pomôžu vyniknúť v dave. Ak šaty nie sú vaša vec, žiadny strach! Džínsová sukňa alebo šortky v kombinácii s vzdušným topom sú vždy dobrou voľbou. Doplnky sú kľúčové, pokiaľ ide o dosiahnutie dokonalého festivalového vzhľadu. Šperky, klobúky a slnečné okuliare, to všetko pomôže pozdvihnúť váš outfit.

Tip na maxišaty

faina Šaty  čierna / béžová / žltohnedá

Obr.: faina Šaty čierna / béžová / žltohnedá

Aké outfitové doplnky by vám na letnom festivale nemali chýbať?

Príspevok na módnom blogu o tom, aké outfitové doplnky by na letnom festivale nemali chýbať.

Festivalová sezóna je za nami a to znamená, že je čas začať premýšľať, čo si vziať na seba! Aj keď je často kladený dôraz na samotný outfit, nezabúdajte ani na doplnky! Tu je niekoľko potrebných doplnkov, ktoré vám pomôžu vystúpiť z davu a užiť si slávnosti.

  • Roztomilý pár slnečných okuliarov: Nielen, že ochránia vaše oči pred slnkom, ale taktiež dodajú šmrnc každému outfitu. Hľadajte pár, ktorý ladí s tvarom a štýlom vašej tváre.
  • Výrazný náhrdelník: Či už je dlhý a elegantný alebo krátky a mohutný, náhrdelník môže naozaj pozdvihnúť váš outfit. Pokiaľ sa chystáte na bohémsky vzhľad, rozhodnite sa pre náhrdelník z korálok alebo strapcov.
  • Crossbody kabelka: Budete chcieť mať voľné ruky na tanec a pitie, takže crossbody kabelka je nutnosťou. Vyberte si takú, ktorá je štýlová aj praktická, s dostatkom miesta, aby sa vám tam zmestili nevyhnutnosti (telefón, peňaženka atď.).
  • Zábavné náušnice: Oblečte akýkoľvek outfit párom pútavých náušníc. Od obručia po dangers, existuje nepreberné množstvo možností, z ktorých si môžete vybrať. Pokiaľ máte viac piercingov, kombinujte rôzne štýly, aby ste získali osobitý vzhľad.
  • Čelenka alebo šatka: Je to skvelý spôsob, ako udržať vlasy mimo tvár a dodať vášmu outfitu trochu osobitosti. Ak sa chystáte na uvoľnenejší vzhľad, vyskúšajte šatku alebo džínsovú šatku. Ak chcete niečo viac glam, rozhodnite sa pre čelenku s flitrami alebo hodvábnu šatku.

Tip na slnečné okuliare:

Reserved - Slnečné okuliare - Modrá

Obr.: Reserved - Slnečné okuliare - Modrá

Ako si vybrať outfit na letný festival pre mužov?

Pokiaľ ide o letné festivaly, outfit, ktorý zvolíte, môže byť rovnako dôležitý ako festival samotný. Chcete sa predsa cítiť pohodlne a štýlovo, a pritom si užívať hudbu a atmosféru. Tu je pár tipov, ako vybrať outfit na letný festival:

  • Vyberajte ľahké, vzdušné látky, ako je bavlna alebo ľan. V letných horúčavách budete chcieť zostať v pohode, takže sa vyhnite ťažkým materiálom, ako je džínsovina alebo koža.
  • Držte sa prírodných farieb, ako je biela, čierna alebo khaki. Tieto farby vám pomôžu zostať v pohode a nebudú tak ľahko vidieť pot.
  • Vyhnite sa čomukoľvek, čo je príliš okázalé alebo odhaľujúce. Pamätajte, že pohodlie je kľúčové! Nechcete sa celý deň ťahať za oblečenie.
  • Vyberte si topánky, ktoré sú pohodlné a ľahko sa v nich chodia. Sandále alebo tenisky sú obvykle dobrou voľbou.

S týmito tipmi na pamäti určite nájdete perfektný outfit na váš budúci letný festival! Tak sa tam vydajte a užite si hudbu!

Tip na pánské šortky:

Petrol Industries Chino nohavice  hnedá / čierna melírovaná

Obr.: Petrol Industries Chino nohavice hnedá / čierna melírovaná

Čo si zbaliť do batohu na letný festival?

Bez ohľadu na to, na aký druh festivalu sa chystáte, existuje niekoľko vecí, ktoré by ste si mali vždy zbaliť do batohu. Samozrejme si so sebou budete musieť zobrať vstupenku a preukaz, ale sú tu aj ďalšie veci, ktoré vám festivalový zážitok spríjemnia. Tu je zoznam vecí, ktoré si zbaliť na letnú festivalovú sezónu:

  • Opaľovací krém
  • Slnečné okuliare
  • Olovrant
  • Fľaša na vodu
  • Nabíjačka na mobil
  • Hotovosť alebo kartu
  • Prenosný reproduktor
  • Klobúk alebo šatka
  • Deka a uterák
  • Pohodlné topánky

S týmito predmetmi v batohu budete pripravení na všetko, čo vám festival prinesie. Tak sa bavte a užite si hudbu!

Tip na dámský batoh

Forvert Batoh  sivá melírovaná / čierna

Obr.: Forvert Batoh sivá melírovaná / čierna

Záver blogu

Letné festivaly sú ideálnou príležitosťou, ako rozparádiť svoj najštýlovejší outfit. Ale s toľkými rôznymi udalosťami, z ktorých si môžete vybrať, môže byť ťažké vedieť, čo si obliecť. Tu je pár tipov, ktoré vám pomôžu zostaviť perfektný outfit na akýkoľvek letný festival.

Najprv zvážte miesto konania. Vonkajší hudobný festival bude vyžadovať iné oblečenie ako formálnejšie akcie, ako je veľtrh umenia alebo ochutnávka vína. Uistite sa, že sa obliekate vhodne pre dané prostredie. Ďalej myslite na počasie. Pokiaľ bude horúco, zvoľte ľahké, vzdušné látky, v ktorých sa nebudete potiť. Pokiaľ by mohlo pršať, vezmite si so sebou roztomilú pláštenku alebo dáždnik.

Nakoniec nezabudnite na doplnky! Skvelé slnečné okuliare alebo funky klobúk dokážu váš outfit poriadne rozžiariť. A nezabudnite si pribaliť opaľovací krém! S týmito tipmi na pamäti určite nájdete perfektný outfit na akýkoľvek letný festival. Tak sa majte a užite si sezónu štýlovo!

Vybrať outfit na letný festival »

TOP produkty z kategórie Oblečenie a móda

Podobné články

Tipy na letné outfity

Leto sa blíži a vy hľadáte oblečenie, ktoré bude nielen trendy, ale jednoducho v ňom zažiarite? Grilovačky, párty, posedenie s priateľmi, dovolenka... to všetko si žiada nové letné módne oblečenie. V tomto článku sa dozviete niečo málo ...

Ako sa správne obliecť na športovanie v lete

Letné počasie samo o sebe nabáda k tomu, aby sme trávili čo najviac času vonku. Tiež nabáda k tomu, aby ste opustili fitness centrá a športovali vonku. Ako sa ale do horúcich letných dní na šport obliecť? Pár tipov a rád nájdete v tomto člán...

Zimné outfity, alebo ako sa pekne obliecť aj v zimných mesiacoch?

Zima je obdobím, kedy je úlohou oblečenia nás skôr udržať v teple, než aby plnilo módnu funkciu. Avšak nikto z nás nechce vyzerať ako vandrák a chce sa cítiť v teple a zároveň dobre vyzerať. Ako teda oblečenie vrstviť a ladiť, aby ste s...

Outfit na vianočný večierok

Vianoce sú za dverami, čo znamená, že začína obdobie vianočných večierkov, firemných akcií či stretnutí s priateľmi. Každoročne si chcete určite dať záležať na tom, ako na takom večierku budete vyzerať. Aké outfity sú teda na tieto ...

Ako na outfit k stromčeku?

Štedrovečerná večera, návštevy rodín, vianočné fotenie... Aký outfit zvoliť pre tieto príležitosti, aby ste sa cítili nielen pohodlne, ale aj pekne a sviatočne? Outfit na vianočný večierok už vybraný máte a teraz je čas vybrať si outfit...

Tipy na jesennú módu

Jeseň je ročným obdobím, kedy listy na stromoch menia farbu do krásnych odtieňov oranžovej, žltej a červenej. Je to tiež obdobie, keď začíname premýšľať o jesennej móde. Čo by sme mali nosiť na jeseň? Aké sú typické kúsky oblečenia,...