blog-post image

Ako na outfit k stromčeku?

Štedrovečerná večera, návštevy rodín, vianočné fotenie... Aký outfit zvoliť pre tieto príležitosti, aby ste sa cítili nielen pohodlne, ale aj pekne a sviatočne? Outfit na vianočný večierok už vybraný máte a teraz je čas vybrať si outfit k stromčeku. Aké farby sa k stromčeku hodia a aké štýly outfitov si môžete vybrať? To všetko sa dozviete práve v tomto článku.

Vybrať outfit k stromečku »

Farby Vianoc

Iste každý vie, že klasickými farbami Vianoc sú zelená, biela a červená. Ale medzi ďalšie veľmi obľúbené patrí zlatá, strieborná, modrá a veľa trblietok. K stromčeku môžete zvoliť akúkoľvek z týchto farieb, záleží potom na tom, v akom štýle chcete outfit mať a ako sa v ňom chcete cítiť.

Štýly outfitu

Pohodlný

Outfit pre ženu

Niekto neberie štedrovečernú večeru ako úplne formálnu chvíľu, preto si môže obliecť aj veľmi pohodlný outfit. U žien je to málo obvyklé, že by sa nechceli k stromčeku obliecť elegantne, avšak aj také sú a pre nich tu mám aj tip na outfit. Môžete si obliecť pohodlné legíny v neutrálnej farbe, tričko a sveter vo vianočných farbách.

    

Obr.1: Cardigan CAMAIEU Červená Obr.2: Someday Shirt Kelisa biela Obr.3: Čierne tvarujúce push-up legíny Justine 

Outfit pre mužov

Muži si v tomto prípade veľmi radi oddýchnu, že sa nemusia obliekať zbytočne elegantne a môžu zostať v pohodlnom oblečení. Muži, prosím, vezmite si aspoň čisto tepláky. Takže chlapi môžu k vianočnému stromčeku v teplákoch, tričku a treba svetru alebo mikine.

  

Obr.1: FYNCH-HATTON Kardigán Obr.2: FYNCH-HATTON Kardigán Obr.3: Hackett London Nohavice čierna 

Elegantný štýl

Outfit pre ženu

Pokiaľ chcete zvoliť elegantný štýl, určite sa vám budú hodiť krátke šaty vo farbe Vianoc. Ideálne s dlhým rukávom, aby vám nebola zima. K tomu vyberte ladiace šperky a budete hviezdou večera. Pokiaľ nemáte v obľube šaty, môžete zvoliť aj kombináciu elegantných nohavíc a blúzky alebo košile.

    

Obr.1: WAL G. Šaty VINCENT bordová Obr.2: Strieborné lodičky Jamie Obr.3: Strieborné lodičky Jamie 

Outfit pre mužov

Elegantný outfit pre mužov spočíva vo voľbe nohavíc a zvršku. Môžete zvoliť košeľu, či polo tričko a elegantné nohavice. Elegancia sa však skrýva aj vo svetri. Nezabudnite si vziať svoje obľúbené hodinky a opasok do nohavíc.

  

Obr.1: Barstow Western Košile Levi's Obr.2: JACK & JONES Džínsy Obr.3: TOMMY HILFIGER Analógové hodinky 


Slávnostný štýl

Outfit pre ženu

Vianoce v slávnostnom štýle už dávno nie sú také obvyklé, ale ak ich ešte takto trávite, určite zvoľte dlhé šaty, krásne šperky a topánky. Outfit v slávnostnom štýle nevyužijete len k stromčeku doma, ale aj na slávnostné vianočné stretnutie.

            

Obr.1: STAR NIGHT Večerné šaty brusnicová Obr.2: Náhrdelník zo striebra 925 Obr.3: Náramky pre ženy Guess

Outfit pre mužov

Slávnostný outfit pre mužov sa nezaobíde bez spoločenských nohavíc, košele, kravaty alebo motýlika, vesty a saka. Ako doplnky zvolíme kožené poltopánky, opasok, hodinky a štýlové manžety. Nebojte sa zladiť sa s priateľkou, tak aby každý vedel, že patríte k sebe.

         

Obr.1: HUGO Oblek Obr.2: Jibowknit Motýlek Celio Červená Obr.3: Poltopánky Gino Rossi 

Vianočná tematika

Outfit pre ženu

Niekto má rád oblečenie s vianočnou tematikou a podporiť tak vianočnú atmosféru ešte viac. Môžete si teda k stromčeku alebo na vianočné stretnutie s rodinou obliecť sveter, tričko, šaty či iné kúsky s vianočnou tematikou. Nebojte sa použiť fantáziu a vezmite si aj šperky a papuče s vianočnou tematikou.

Tipy na svetry s vianočnou tématikou:

        

Obr.1: VILA Sveter Rolfine  Obr.2: EDC BY ESPRIT Sveter sivá Obr.3: VILA Sveter červená / biela / čierna

Outfit pre mužov

Čo viem, tak muži vo všeobecnosti veľmi nemusia oblečenie s vianočnou tematikou, avšak tí, čo ho majú radi, budú mať aj šťastné ženy. Môžete si zaobstarať oblečenie v rovnakom vzore a budete tak spolu ladiť. Oblečenia s vianočnou tematikou je veľa, takže každý si vyberie to svoje.

Tipy na svetry s vianočnou tématikou:

Obr.1: Denim Project Sveter čierna / biela / červená Obr.2: FYNCH-HATTON Sveter modrá melírovaná / tmelová Obr.3: Denim Project Sveter 

Záverečné zhrnutie

Outfit k stromčeku je ošemetná téma. Niekto nad ním premýšľa a chce si dať záležať, iný zase berie Štedrovečernú večeru ako každú inú, a preto k nej príde v teplákoch. Voľba je na každom a výber je veľký, takže každý si príde na svoje. Nezabudnite, že dôležitejšie ako outfit, výzdoba alebo upratovanie je Vianoce si užiť.

Vybrať outfit k stromečku »

TOP produkty z kategórie Oblečenie a móda

Podobné články

Tipy na letné outfity

Leto sa blíži a vy hľadáte oblečenie, ktoré bude nielen trendy, ale jednoducho v ňom zažiarite? Grilovačky, párty, posedenie s priateľmi, dovolenka... to všetko si žiada nové letné módne oblečenie. V tomto článku sa dozviete niečo málo ...

Ako sa správne obliecť na športovanie v lete

Letné počasie samo o sebe nabáda k tomu, aby sme trávili čo najviac času vonku. Tiež nabáda k tomu, aby ste opustili fitness centrá a športovali vonku. Ako sa ale do horúcich letných dní na šport obliecť? Pár tipov a rád nájdete v tomto člán...

Zimné outfity, alebo ako sa pekne obliecť aj v zimných mesiacoch?

Zima je obdobím, kedy je úlohou oblečenia nás skôr udržať v teple, než aby plnilo módnu funkciu. Avšak nikto z nás nechce vyzerať ako vandrák a chce sa cítiť v teple a zároveň dobre vyzerať. Ako teda oblečenie vrstviť a ladiť, aby ste s...

Outfit na vianočný večierok

Vianoce sú za dverami, čo znamená, že začína obdobie vianočných večierkov, firemných akcií či stretnutí s priateľmi. Každoročne si chcete určite dať záležať na tom, ako na takom večierku budete vyzerať. Aké outfity sú teda na tieto ...

Ako si vybrať outfit na letný festival?

Letné festivaly sú skvelým spôsobom, ako si užiť teplé počasie a vypočuť si skvelú hudbu. Pokiaľ sa tento rok na nejaký chystáte, je dôležité sa vhodne obliecť. Na letných festivaloch existuje mnoho rôznych hudobných štýlov, takže si bude...

Tipy na jesennú módu

Jeseň je ročným obdobím, kedy listy na stromoch menia farbu do krásnych odtieňov oranžovej, žltej a červenej. Je to tiež obdobie, keď začíname premýšľať o jesennej móde. Čo by sme mali nosiť na jeseň? Aké sú typické kúsky oblečenia,...