blog-post image

Módne doplnky na leto 2022

Leto je obdobie, kedy chceme nosiť ľahké a vzdušné oblečenie. Je to tiež doba, kedy si na svoje prídu módne doplnky. Toto leto existuje niekoľko skvelých módnych doplnkov, o ktorých musíte vedieť. V tomto článku si preberieme najobľúbenejšie letné doplnky a povieme si, ako vybrať tie správne k vášmu outfitu. Takže čítajte ďalej a dozviete sa viac!

Aké módne doplnky sú trendy tento rok v lete?

Leto je ideálny čas experimentovať so svojim osobným štýlom a pridať do svojho šatníka nejaké nové kúsky. A ako to urobiť lepšie ako nejakými trendmi letnými doplnkami? Tu je niekoľko potrebných módnych doplnkov na leto 2022:

Náušnice sú vždy letné stálicou a tohtoročným trendom sú výrazné, jasné farby. Pokiaľ sa chcete vyjadriť, vyberte si pár nadmerných náušníc v živom odtieni. Alebo, pokiaľ dávate prednosť niečomu decentnejšiemu, vyskúšajte pár elegantných náušníc s farebnými detailmi. Ďalším letným doplnkom, ktorý bude túto sezónu určite všade vidieť, je čelenka. Či už zvolíte jemný, kvetinový štýl alebo čelenku inšpirovanú retrom, je to skvelý spôsob, ako dodať vášmu letnému vzhľadu trochu osobitosti.

Napokon, žiadny letný šatník sa nezaobíde bez slnečných okuliarov. Tento rok je trendom predovšetkým oversized, dramatické štýly. Takže zahoďte svojich základných pilotky a vyskúšajte niečo nové. Či už si vyberiete mačacie slnečné okuliare alebo geometrické obrúčky, uistite sa, že vaše letné odtiene dávajú najavo.

Takže tu to máte: tri módne doplnky, ktoré musíte mať na leto 2022. S ohľadom na tieto trendy budete môcť zostaviť naozaj štýlový letný vzhľad. Tak hurá na nákupy a užite si teplé počasie štýlovo! Letná móda je predovšetkým o tom byť odvážna a vyjadrovať sa, takže sa nebojte experimentovať s rôznymi trendmi. A hlavne sa bavte! Leto je totiž ideálny čas vyskúšať niečo nové. Tak vyrazte a užite si slniečko štýlovo.

Vybrat módne doplnky »

Aké doplnky sa nosia v lete?

Leto je skvelou príležitosťou, ako vytrhnúť módne doplnky, na ktoré sa vo vašom šatníku celú zimu práši! Tu je niekoľko populárnych trendov letných doplnkov, na ktoré si v roku 2022 dajte pozor:

Odvážne a žiarivé náušnice - Veľké, farebné náušnice sú letné stálicou. Dodajú každému outfitu okamžitú osobitosť a môžu sa obliecť do neformálneho vzhľadu alebo pridať šmrnc niečomu formálnejšiemu.

Náhrdelník – Ďalším spôsobom, ako dodať vášmu letnému štýlu osobitosť, je odvážny náhrdelník. Hľadajte kúsky s jedinečnými detailmi, ako sú strapce, strapce alebo korálky.

Jutová taška - Jutová taška je perfektná letná kabelka. Je ležérná a šik zároveň. Navyše sa hodí takmer ku všetkému!

Tkaná platforma – Tkané detaily sú toto leto veľké téma a môžete ich začleniť do svojho vzhľadu pomocou páru štýlových klinov. Sú perfektnou obuvou na letnú párty alebo grilovanie.

Vzorované šatky – Vzorovaná šatka je skvelý spôsob, ako dodať farebnosť každému letnému outfitu. A ak si zaobstaráte jeden z ľahkej látky, môže slúžiť ako plážový prehoz!

Tip na jutovou tašku:

Reserved - Jutová taška - Červená

Obr.: Reserved - Jutová taška - Červen

Ako vybrať kabelku k letnému outfitu?

Leto je ideálny čas na experimentovanie s novými módnymi trendmi. Jedným z najobľúbenejších trendov leta 2022 sú výrazné a jasné farby. Ďalším horúcim letným trendom sú statement kabelky. Ako si teda vybrať dokonalú kabelku, ktorá doplní váš letný outfit?

Tu je niekoľko tipov:

  1. Najprv vezmite do úvahy farby svojho letného šatníka. Pokiaľ máte v skrini veľa neutrálnych farieb, potom pestrofarebná kabelka dodá vášmu vzhľadu tak potrebný pop. Na druhú stranu, pokiaľ je váš šatník už pekne farebný, možno budete chcieť veci trochu zmierniť tlmenejšou farbou kabelky.
  2. Po druhé, premýšľajte o tom, aký typ aktivít budete tento rok v lete robiť. Pokiaľ plánujete veľa cestovať, potom budete chcieť tašku, ktorá je štýlová aj funkčná. Veľká kabelka alebo crossbody kabelka je perfektnou voľbou na letné cestovanie.
  3. Nakoniec nezabudnite na detaily! Hľadajte kabelky s unikátnym kovaním alebo zaujímavým prešívaním. Tieto malé detaily dokážu vašu kabelku skutočne odlíšiť od ostatných.

S ohľadom na tieto tipy určite nájdete perfektnú letnú kabelku, ktorá bude zodpovedať vášmu individuálnemu štýlu. Tak neváhajte a začnite nakupovať!

Vybrat módnů kabelku »

Ako vybrať slnečné okuliare na letný outfit?

Slnečné okuliare sú nevyhnutnosťou leta pre mužov aj ženy. Nielen, že chráni vaše oči pred škodlivými UV lúčmi, ale môžu byť aj skvelým módnym návrhom. Pri výbere slnečných okuliarov je dôležité zvážiť ako štýl, tak aj funkciu. Tu je pár tipov, ako si vybrať slnečné okuliare k letnému outfitu:

  • Zvážte tvar svojej tváre. Tvar vašich slnečných okuliarov by mal zodpovedať tvaru vašej tváre. Ak máte napríklad guľatú tvár, poobzerajte sa po okuliaroch skôr štvorcového alebo obdĺžnikového tvaru.
  • Vyberte správnu farbu šošovky. Farba vašej šošovky ovplyvní, koľko svetla prepustí dovnútra a ako všetko vyzerá. Pokiaľ plánujete byť veľa vonku, zvoľte tmavšie šošovky, ktoré vám poskytnú väčšiu ochranu.
  • Zvážte materiál rámu. Materiál vašich obrúčok môže ovplyvniť vzhľad aj dojem vašich slnečných okuliarov. Pre letný vzhľad stavte na ľahké materiály, ako je plast alebo kov.
  • Rozhodnite sa, či chcete polarizačné šošovky. Polarizačné šošovky znižujú odlesky, čo môže byť užitočné najmä pri pobyte vonku na letnom slnku.

Tip na slnečné okuliare:

Sluneční brýle Vans Čierna

Obr.: Sluneční brýle Vans Čierna

Aké topánky sa hodia na letný outfit?

Leto je ideálny čas, aby ste vytrhli svoje roztomilé sandále, klinky a šmykľavky. Ale čo zvyšok vášho outfitu? S toľkými možnosťami letnej obuvi môže byť ťažké zostaviť kompletný vzhľad.

Tu je pár nápadov na letnú obuv, ktoré sa budú skvele hodiť ku každému letnému outfitu:

Gladiátorské sandálky: Sandále nazývané gladiátorky sú skvelou voľbou na leto. Sú v rôznych štýloch, takže si môžete vybrať perfektný pár, ktorý sa hodí k vášmu letnému outfitu. Sandále Gladiator vyzerajú skvele k šortkám, sukni a šatám.

Kliny: Klinky sú ďalšou skvelou voľbou na leto. Dodajú výšku a dokážu obliecť každý letný outfit. Klinky vyzerajú skvele ku šortkám, sukniam a šatám. Pokiaľ máte ku šortkám klinky, uistite sa, že sú šortky dostatočne dlhé, aby vám úplne zakryli nohy. Nechcete, aby niekto pozeral na vašu spodnú bielizeň, keď sa prechádzate v klinoch!

Nazúvaky: Sú pohodlné a štýlové letné topánky. Prichádzajú v rôznych štýloch a dajú sa obliecť nahor alebo nadol. Nazúvaky vyzerajú skvele k šortkám, sukniam a šatám. Ak hľadáte skôr ležérne letné topánky, nazúvaky sú skvelou voľbou. Môžete ich obliecť k roztomilým letných šiat alebo si ich nechať ležérne k šortkám či džínsom.

Tip na gladiátorky:

River Island Žabky 'GLADIATOR'  zlatá

Obr.: River Island Žabky GLADIATOR zlatá

Ako vybrať klobúk alebo čiapku k letnému outfitu?

Pokiaľ ide o letnú módu, doplnky dokážu outfit doplniť alebo rozbiť. Aj keď skvelé slnečné okuliare alebo výrazný náhrdelník môžu posunúť váš vzhľad na ďalšiu úroveň, nič nevypovedá o lete tak, ako štýlový klobúk alebo čiapka. Ale s toľkými možnosťami, ako si vybrať tú správnu pre svoj letný outfit?

Tu je niekoľko tipov:

  • To vám pomôže určiť, ktorý štýl klobúka alebo čiapky vám bude najviac lichotiť. Ak máte napríklad okrúhlu tvár, vyskúšajte fedoru alebo šilt, aby ste predĺžili svoje rysy.
  • Zvážte materiál. Ak budete tráviť čas vonku v horúčave, hľadajte klobúky a čiapky vyrobené z priedušných materiálov, ako je slama alebo ľan.
  • Myslite na svoj letný šatník. Pokiaľ nosíte skôr ležérne veci, poobzerajte sa po uvoľnenej baseballovej čiapke alebo klobúku proti slnku. Ale ak sa obliekate častejšie, zvážte elegantnejší variant, ako je panamský klobúk alebo baret.
  • Nezabudnite na funkciu! Pokiaľ budete tráviť čas na slnku, vyberte si klobúk alebo čiapku s UPF ochranou. A ak máte sklony k poteniu, poobzerajte sa po čiapkach a čiapkach so zabudovanými potítkami.

S týmito tipmi na pamäti určite nájdete perfektný klobúk alebo čiapku, ktorá doplní váš letný outfit! Šťastné nakupovanie!

Tip na klobúk

Scalpers Klobúk  béžová

Obr.: Scalpers Klobúk béžová

Ku ktorému letnému outfitu sa hodí kvetinový veniec?

Leto je ideálny čas na to, aby ste sa vyšantili s kvetinovými doplnkami. Kvetinový veniec je krásny spôsob, ako dodať nádych leta každému outfitu. Ale ktorý letný outfit sa najlepšie hodí ku kvetinovému venci?

Tu je niekoľko letných módnych tipov, ktoré vám pomôžu vybrať perfektný letný outfit, ktorý sa hodí ku kvetinovému venci:

  • Zvoľte ľahké, vzdušné látky, ako je bavlna alebo ľan. Tieto látky vám pomôžu zostať v chlade a pohodlí v letných horúčavách.
  • Vyberajte svetlé, veselé farby. Leto je predovšetkým o zábave a odpočinku, preto sa pri výbere letného šatníka riaďte pestrými farbami.
  • Nebojte sa experimentovať s rôznymi štýlmi. Kvetinový veniec môže ozdobiť akýkoľvek outfit, takže neváhajte experimentovať s rôznymi vzhľadmi.

S týmito letnými módnymi tipmi na mysli určite nájdete perfektný letný outfit, ktorý sa hodí ku kvetinovému venci. Tak vyrazte a užite si letné slnko!

Ako si vyrobiť kvetinový veniec doma?

Leto je ideálny čas na vylamovanie vencov z kvetov! S teplejším počasím prichádza príležitosť pridať k outfitu niečo naviac a ako to urobiť lepšie ako krásnym kvetinovým doplnkom? Kvetinový veniec sa dá ľahko vyrobiť doma s niekoľkými zásobami a je to skvelý spôsob, ako dodať osobný nádych vášmu letnému šatníku. Tu je návod, ako si doma vyrobiť svoj vlastný kvetinový veniec:

Budete potrebovať:

  • Základ pre váš veniec (môže to byť čokoľvek od slamy alebo vínnej révy po drôt alebo dokonca látku)
  • Čerstvé kvety (dostatok na pokrytie základne)
  • Kvetinová páska
  • Nožnice

Inštrukcie:

Začnite vytvorením základne pre váš veniec. Môžete použiť čokoľvek od slamy alebo vínnej révy až po drôt alebo dokonca látku. Ak používate čerstvé kvety, uistite sa, že ste vybrali materiál, ktorý bude dobre držať v letných horúčavách. Akonáhle budete mať základ, je čas začať pridávať kvety. Začnite lepením niekoľkých stoniek kvetinovou páskou a potom ich pridajte do základne. Pokračujte v pridávaní ďalších kvetov, kým nebude váš veniec plný a svieži. Dokončite orezaním všetkých prebytočných stoniek a listov a voila! Teraz máte krásny letný doplnok, ktorý sa hodí na každú príležitosť.

Vybrat módne doplnky »

Záver blogu

Leto je ideálny čas experimentovať s novými módnymi trendmi a vyskúšať rôzne štýly. Môže však byť ťažké držať krok s najnovšími trendmi. Nesprávne oblečenie môže spôsobiť, že budete vyzerať nepatrične alebo zastaralo. Aby ste tomu zabránili, je dôležité vedieť, ktoré trendy sú každé leto obľúbené. Týmto spôsobom môžete aktualizovať svoj šatník a zostať v móde.

TOP produkty z kategórie Módne doplnky

Podobné články

Módne doplnky na leto, ktoré vám nesmie chýbať!

Leto je nielen obdobím plné zážitkov, ale aj obdobím, kedy sa v móde medze nekladú. Zároveň vďaka teplému počasiu, vaše outfity nie sú schované pod niekoľkými vrstvami teplého oblečenia, čo nabáda k tomu, mať perfektne premyslený outfit.

...

Ako na letné líčenie?

Letné obdobie je plné zábavy, zážitkov, slnka a tepla. Práve v týchto dňoch, kedy záhradné párty, festivaly a dovolenky idú v plnom prúde, chcete vyzerať pekne, a preto sa tiež každý deň pekne nalíčite. Avšak horúco a slniečko spôsobujú ro...

Ako vybrať jesenné módne doplnky?

Jeseň je skvelým obdobím roku, kedy sa obliecť a užiť si chladnejšie počasie. Táto sezóna je predovšetkým o vrstvení oblečenia a doplnkov, aby ste sa udržali v teple. Na výber je mnoho rôznych jesenných módnych doplnkov, ako sú šatky, šperk...

Valentín, alebo čo kúpiť svojej drahej polovičke

Valentín je špeciálny deň na oslavu lásky a náklonnosti. Je to čas, keď môžete svojmu partnerovi ukázať, ako veľmi vám na ňom záleží. Mnohé páry trávia Valentína spolu a užívajú si vzájomnú spoločnosť. Ak si lámete hlavu nad tým, čo te...