blog-post image

Ako vybrať dámske pyžamo?

Aké sú dámske pyžamá? Dámske pyžamá sú obvykle dvojdielna sada obsahujúca košeľu a nohavice. Dámske pyžamové súpravy však tiež prichádzajú v mnohých rôznych štýloch, vrátane pyžamá s dlhým rukávom, šortiek, košieľkových súprav a sexy spodnej bielizne.

Keď príde na výber dokonalého dámskeho pyžamá pre vás, existuje niekoľko faktorov, ktoré musíte vziať do úvahy, ako je materiál, veľkosť a príležitosť. V tomto článku si všetky tieto faktory podrobne preberieme, aby ste sa pri budúcom nákupe dámskeho pyžama mohli informovane rozhodnúť o nákupe.

Na čo slúži pyžamo?

Pyžamo je dôležitou súčasťou šatníka každej ženy. Sú pohodlné, štýlové a dajú sa nosiť mnohými rôznymi spôsobmi. Pyžamo je možné nosiť do postele, na leňošenie doma alebo dokonca na pyžamovú párty. Veľa žien však nevie, ako vybrať to správne pyžamo pre svoje potreby.

Vybrat dámske pyžáma »

Aké druhy dámskych pyžám si môžete kúpiť?

Na výber je mnoho rôznych typov dámskych pyžám. Zaobstarať si môžete dvojdielne pyžamá, pyžamá s dlhým rukávom, šortky, košieľky aj sexy spodnú bielizeň. Každý typ pyžamá má svoje výhody a nevýhody.

Dvojdielne pyžamá sú väčšinou pohodlnejšie ako jednodielne. Umožňujú vám tiež ľahší pohyb. Pyžamo s dlhým rukávom vás zahreje v chladnom počasí. Šortky sú skvelé do horúceho počasia alebo keď chcete ukázať svoje nohy. Nočné košieľky sú dobrou voľbou, ak chcete niečo, čo je pohodlné a zároveň štýlové. Sexy spodná bielizeň je dobrou voľbou, ak sa chcete cítiť sexi a sebavedome.

Bez ohľadu na to, čo preferujete, existuje typ dámskeho pyžamá, ktorý je pre vás ten pravý.

Tip na pyžamo:

Pyžamká pre ženy GAP - tmavomodrá

Obr.: Pyžamká pre ženy GAP - tmavomodrá

Ako vybrať dámske pyžamo?

Pri výbere dámskeho pyžamá zvážte klímu, v ktorej žijete. Ak žijete v teplej klíme, voľte ľahké látky, ako je bavlna alebo ľan. Ak žijete v chladnejšej klíme, voľte ťažšie látky, ako je flanel alebo vlna.

Pri výbere dámskeho pyžamá zvážte príležitosť. Ak hľadáte pyžamo do postele, zvoľte pohodlný štýl ako oversized tričko alebo tielko a šortky. Ak hľadáte pyžamo, ktoré budete nosiť doma na lenivú nedeľu, vyberte si útulný štýl, ako sú fleecové nohavice a mikina s kapucňou.

Nakoniec zvážte veľkosť pri výbere dámskeho pyžamá. Uistite sa, že pyžamo, ktoré si vyberiete, dobre sedí a nie je príliš tesné ani príliš voľné. Príliš tesné pyžamá môžu byť nepohodlné a sťažovať dobrý spánok. Príliš voľné pyžamo môže byť nebezpečné, pokiaľ sa o niečo zachytí, keď spíte.

Teraz, keď už viete, ako si vybrať dámske pyžamo, venujte trochu času nájdeniu dokonalého páru pre vás. S toľkými skvelými možnosťami, ktoré sú k dispozícii, neexistuje žiadne ospravedlnenie, prečo nenájsť perfektné dámske pyžamo práve pre vás.

Tip na dámskou košieľku:

ETAM Nočná košieľka  námornícka modrá / biela

Obr.: ETAM Nočná košieľka námornícka modrá / biela

Z akých materiálov by mali byť dámske pyžamá?

Pri výbere správneho materiálu dámskeho pyžamá treba zvážiť niekoľko vecí.

  1. Prvé je pohodlie. Ženy chcú mať pri spánku pohodlie a veľkú úlohu v tom môže hrať látka ich pyžamá.
  2. Druhým je priedušnosť. Ženská pokožka je jemnejšia ako mužská, preto je dôležité vybrať látku, ktorá umožní jej pokožke dýchať.
  3. Tretí je štýl. Pyžamá sú k dispozícii v rôznych štýloch, od tradičných až po sexy negližé, takže je dôležité vybrať materiál, ktorý bude vyhovovať jej osobnému štýlu.

Najobľúbenejšími materiálmi pre dámske pyžamá sú hodváb, bavlna a flanel. Hodváb je často považovaný za najluxusnejší variant, pretože je pohodlný a priedušný. Bavlna je cenovo dostupnejší variant, ktorý je navyše pohodlný a priedušný. Flanel je teplý variant, ktorý je ideálny pre zimné noci. Pri výbere správneho materiálu pre dámske pyžamo je dôležité vziať do úvahy pohodlie, priedušnosť a štýl.

Tip na saténové pyžámo:

Saténová pyžamová súprava Bambi™ Marks & Spencer ružová

Obr.: Saténová pyžamová súprava Bambi™ Marks & Spencer ružová

Ako sa starať o dámske pyžamo?

Dámske pyžamo je jemné a vyžaduje si zvláštnu starostlivosť. Tu je niekoľko tipov, ako udržať vaše dámske pyžamo skvele:

  • Dámske pyžamo perte vždy v studenej vode s jemným pracím prostriedkom.
  • Nikdy nepoužívajte bielidlá alebo aviváže na dámske pyžamá.
  • Dámske pyžamo zaveste na sušenie alebo ich položte naplocho, aby uschlo na vzduchu.
  • Dámske pyžamá žehlite iba v nevyhnutne nutných prípadoch a používajte nízku teplotu.

Dodržiavaním týchto jednoduchých tipov môžete udržať vaše dámske pyžamá ako nové po mnoho rokov.

Vybrat dámske pyžáma »

Ako si vybrať štýl pyžamá?

Na výber je mnoho rôznych štýlov dámskych pyžám. Môžete si vybrať štýl, ktorý je pre vás pohodlný a ktorý tiež dobre vyzerá. Tu je pár tipov, ako vybrať správny štýl dámskeho pyžamá:

Zvážte materiál. Materiál vášho pyžamá by mal byť mäkký a pohodlný. V pyžame chcete mať možnosť relaxovať, preto sa uistite, že je vyrobené z materiálu, ktorý vám to umožní.

Vyberte si štýl, ktorý lichotí vašej postave. Nie všetky dámske štýly pyžamá sú stvorené sebe rovné. Niektoré štýly budú lichotiť vašej postave viac ako iné. Pokiaľ chcete v pyžame vyzerať dobre, vyberte si štýl, ktorý lichotí vašej postave.

Zvážte sezónu. U dámskeho pyžamá by ste mali zvážiť aj ročné obdobie. Ak je zima, možno budete chcieť zvoliť ťažší materiál, ako je flanel. Pokiaľ je leto, bol by vhodnejší ľahší materiál, ako je bavlna.

Vyberte si farbu alebo vzor, ​​ktorý sa vám páči. Dámske pyžamá sú vo všetkých možných farbách a vzoroch.

Tip na pyžamové kraťasy:

Pyžamká pre ženy Dedoles - zelená

Obr.: Pyžamká pre ženy Dedoles - zelená

Aké sú najčastejšie chyby pri používaní pyžamá?

Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy robia, pokiaľ ide o ich pyžamo, je, že si nedajú na čas, s výberom kvalitného pyžamá. Pyžamo nie je niečo, čo by sa malo kupovať z rozmaru - je dôležitou súčasťou vašej rutiny pred spaním a môže ovplyvniť kvalitu vášho spánku.

Ďalšou chybou, ktorú ženy robia, je nosenie príliš tesného alebo sťahujúceho pyžamá. To môže viesť k nepohodliu a nepokojným nociam. A napokon, mnoho žien zanedbáva pravidelné pranie pyžamá, čo môže spôsobiť, že sa časom zafarbí a zmení farbu.

Dodržiavaním týchto jednoduchých tipov si môžete zaistiť, že vám vaše pyžamo vydrží po mnoho rokov.

Vybrat dámske pyžáma »

Ako vybrať pyžamo na pyžamovú párty?

Pyžamové párty sú zábavným spôsobom, ako stráviť večer s priateľmi, ale dôležitý je výber správneho pyžamá. Tu je niekoľko vecí, ktoré treba zvážiť pri výbere dámskeho pyžamá na pyžamovú párty:

  • Pohodlie: Večer strávite odpočinkom v pyžame, takže sa uistite, že je pohodlné. Vyberajte mäkké látky, ako je bavlna alebo hodváb, a vyhnite sa všetkému, čo je príliš tesné alebo škrtiace.
  • Počasie: Ak sa párty koná v chladnejších mesiacoch, budete chcieť zvoliť teplejšie pyžamo vyrobené z materiálov, ako je flanel. Ak je to v lete, ľahšie látky, ako je bavlna, vás udržia v chlade a pohodlí.
  • Štýl: Na trhu sú najrôznejšie dámske pyžamá, od hravých a sexy až po jednoduché a útulné. Vyberte si štýl, ktorý odráža vašu osobnosť a cítite sa v ňom dobre.
  • Rozpočet: Cena pyžamá sa môže pohybovať od cenovo dostupných až po luxusné. Než začnete nakupovať, rozhodnite sa, koľko ste ochotní alebo schopní minúť za pyžamo.

Pri výbere dámskeho pyžamá na pyžamovú párty majte na pamäti tieto veci a určite nájdete ten správny pár. Bavte sa a užite si večer s priateľmi.

Tip na pyžamo na pyžamovou party:

ESPRIT Pyžamo  ružová / biela

Obr.: ESPRIT Pyžamo ružová / biela

Aké doplnky sa hodia k vášmu pyžamu?

Pyžamo už dávno neslúži len na leňošenie po dome. So správnym príslušenstvom ich možno vziať zo dňa do noci. Tu sú štyri nevyhnutné doplnky do pyžama, ktoré by mala vlastniť každá žena.

Šľapky sú nevyhnutnosťou na udržanie vašich nôh v teple, či už sa chystáte na výlet do poštovej schránky alebo chodíte po dome bez ponožiek. Pekné šľapky tiež môžu spôsobiť, že vaše pyžamo bude vyzerať viac pohromade.

Župan je ideálny pre tie rána, kedy chcete leňošiť a relaxovať so šálkou kávy alebo čaju. Skvele sa hodí aj na prehodenie pyžamá, keď k vám prichádzajú nečakaní hostia.

Teplé ponožky sú v chladnejších mesiacoch nutnosťou. Udržia vaše nohy v teple a dokážu dodať trochu štýlu vášmu pyžamu.

Maska na spanie je ideálna pre tie noci, kedy sa chcete dobre vyspať. Pomôže zablokovať akékoľvek nežiaduce svetlo, takže sa môžete nechať uniesť do ríše snov.

S týmito štyrmi doplnkami prenesiete svoje pyžamo od obyčajného po neobyčajné. Takže až sa budete nabudúce povaľovať po dome alebo sa chystať do postele, uistite sa, že máte po ruke všetky tieto štyri doplnky do pyžama, ktoré musíte mať.

Tip na župan:

Biely župan Q

Obr.: Biely župan Q

Záver blogu

Ako si lepšie oddýchnuť na konci dlhého dňa ako vkĺznuť do mäkkého, pohodlného dámskeho pyžamá? Či už dávate prednosť dámskym flanelovým pyžamom, dámskym bavlneným pyžamom alebo dámskym hodvábnym pyžamom, na trhu nájdete neuveriteľný výber štýlov a veľkostí. Môžete dokonca nakupovať dámske pyžamá veľkosti plus, aby ste našli perfektný strih.

TOP produkty z kategórie Dámske pyžamá