blog-post image

Ako bezpečne, ale štýlovo obliekať bábätká v lete?

Leto je skvelý čas byť malým dieťaťom. Existuje toľko zábavných vecí, ako je plávanie, hranie v parku a výlety. Obliekanie bábätiek a batoliat v letnom počasí však môže byť aj zložité. Je dôležité ich udržiavať v chlade a chrániť pred škodlivými slnečnými lúčmi. V tomto článku preberieme, ako obliekať bábätká a batoľatá v letnom počasí. Pokryjeme všetko od plaviek po klobúky! Pokračujte v čítaní tipov, ako udržať vášho drobca v pohode a pohodlí po celé leto!

Ako obliekať malé deti v lete?

Ak máte malé deti, možno vás zaujíma, ako ich udržať v chlade a pohodlí počas horúcich mesiacov. Tu je pár tipov, ako obliekať malé deti v lete:

  • Ľahké, priedušné látky sú kľúčové. Hľadajte prírodné vlákna, ako je bavlna alebo ľan, ktoré vášmu dieťaťu pomôžu zostať v pohode a pohodlí.
  • Vyhnite sa príliš zdobenému alebo naberanému oblečeniu – len to zvýši ich nepohodlie.
  • Udržujte veci jednoduché – vyberajte ľahko nositeľné veci, ktoré ich počas dňa neprehrievajú.
  • A nezabudnite na opaľovací krém

Vybrat detské oblečenie »

Ako vedieť, ako obliekať bábätko alebo batoľa?

Na túto otázku neexistuje jednoznačná odpoveď, pretože najlepší spôsob obliekania malých detí v lete sa bude líšiť v závislosti od individuálnych potrieb a preferencií dieťaťa. Existuje však niekoľko všeobecných tipov, ktoré je možné dodržiavať, aby ste zaistili, že vaše dieťa zostane počas horúcich mesiacov v pohode a pohodlí.

Jednou z najdôležitejších vecí, ktoré treba vziať do úvahy pri obliekaní malých detí v lete, je látka ich oblečenia. Prírodné látky, ako je bavlna alebo ľan, sú všeobecne priedušnejšie ako syntetické materiály a pomôžu udržať pokožku vášho dieťaťa chladnejšie. Je tiež dôležité zvoliť svetlé farby pred tmavými, pretože tmavšie farby majú tendenciu absorbovať viac tepla.

Ďalším tipom na obliekanie malých detí v lete je obliekať ich do vrstiev. To vám umožní prispôsobiť ich oblečenie meniacim sa teplotám počas dňa a tiež im dá možnosť zložiť niektoré vrstvy, pokiaľ im začne byť príliš horúco.

Nakoniec je dôležité dbať na to, aby detské oblečenie vášho dieťaťa bolo voľné a pohodlné. Priliehavé oblečenie môže obmedzovať pohyb a byť v teplom počasí nepríjemné, preto je najlepšie sa mu, pokiaľ možno, vyhnúť. Dodržiavaním týchto tipov môžete pomôcť udržať svoje dieťa v chlade a pohodlí počas letných mesiacov.

Tip na letné body pre bábätko:

Sanetta Pure Body  staroružová / biela / červeno-fialová

Obr.: Sanetta Pure Body staroružová / biela / červeno-fialová

Aké oblečenie je vhodné pre bábätká v lete?

Deti majú citlivú pokožku, preto je dôležité vyberať prírodné látky, ako je bavlna. Hľadajte oblečenie, ktoré je voľné a priedušné, takže vaše dieťa zostane v pohode a pohodlí. Vyhnite sa čomukoľvek príliš tesnému alebo zvierajúcemu.

  • Ľahké, jasné farby sú ideálne pre letné bábätká. Biele a pastelové farby pomôžu odrážať slnečné lúče a udržia vaše dieťa chladnejšie.
  • Pruhy a vzory môžu byť tiež dobrou voľbou, pretože môžu vytvoriť chladivý efekt.
  • Obliekajte bábätká vo vrstvách, aby ste ich oblečenie mohli ľahko upraviť v závislosti od teploty. Dobrým pravidlom je obliecť ich do jednej vrstvy viac, než by ste potrebovali pre seba.
  • Nezabudnite na opaľovací krém! Detská pokožka je ešte citlivejšia na slnko ako dospelí, takže sa uistite, že používate širokospektrálny opaľovací krém s SPF aspoň 30.

S týmito tipmi budete vy aj vaše dieťa pripravení užiť si letné počasie, a pritom zostať v pohode, pohodlí a bezpečí.

Vybrat detské oblečenie »

Aké druhy oblečenia môžeme v lete pre bábätká vyberať?

Leto je ideálny čas vziať svoje dieťa von za zábavou na slniečko. Do akého typu oblečenia je ale obliecť? Tu sú štyri skvelé možnosti pre letné deti:

Krátke body – Krátke body je skvelým variantom pre bábätká, ktoré sa ešte len začínajú plaziť. Pri preskúmavaní okolia zostanú v pohode a pohodlí.

Šaty – Ľahké šaty sú ideálne na horúce letné dni. Udrží vaše dieťatko v pohode, sú priedušné a zároveň elegantné.

Šortky – Šortky sú skvelou voľbou pre aktívne bábätká, ktoré sa rada hýbu. Budú sa môcť hrať a plaziť sa bez toho, aby im bolo príliš horúco.

Tielko – Tielko je skvelým variantom pre bábätká, ktoré ešte len začínajú sedieť. Pomôže im to zostať v pohode, zatiaľ čo sa učia samé sedieť.

Tip na šaty pre bábätko:

OVS Šaty  staroružová / biela ako vlna

Obr.: OVS Šaty staroružová / biela ako vlna

Ďalšie tipy, ktoré vám pomôžu udržať vaše dieťa v chlade

  • Používajte svetlé farby, ako je biela alebo pastelové, pretože tmavšie farby absorbujú viac tepla.
  • Vyberte si prírodné látky, ako je bavlna alebo ľan, ktoré sú priedušné a nezachytávajú teplo.
  • Nevystavujte svoje dieťa príliš dlho priamemu slnku a uistite sa, že je dobre hydratované.
  • Pokiaľ bude vaše dieťa na slnku dlhšiu dobu, naneste opaľovací krém.
  • Oblečte svoje dieťa do voľného oblečenia, aby jeho pokožka mohla dýchať

Aké materiály oblečenia sú pre bábätká v lete najlepšie?

Bábätká majú jemnú pokožku, ktorú môžu drsné materiály ľahko podráždiť. Prírodné vlákna ako bavlna sú priedušné a nespôsobia prehriatie vášho dieťaťa. Obliečky sú tiež dobrou voľbou pre letné bábätká, pretože sú savé a ľahké.

Ak hľadáte niečo trochu štýlovejšie ako základné biele onézie, existuje veľa spoločností, ktoré vyrábajú roztomilé a trendy letné oblečenie pre bábätká. Nezabudnite si vybrať veci, ktoré sú vyrobené z prírodných tkanín, a vyhnite sa všetkému, čo má príliš veľa zdobenia alebo tesné zapínanie. Pomocou niekoľkých jednoduchých tipov môžete svoje bábätko obliecť do letného oblečenia, ktoré ho udrží v chlade a pohodlí počas celej sezóny.

Vybrat detské oblečenie »

Ako chrániť bábätká pred prehriatím a slnkom pomocou oblečenia?

Bábätká sú náchylné na prehriatie a spálenie od slnka, preto je dôležité ich v letných mesiacoch vhodne obliekať. Aby ste ochránili deti pred prehriatím, oblečte ich do voľného, ​​priedušného oblečenia vyrobeného z prírodných tkanín, ako je bavlna. Je tiež dôležité, aby deti neboli čo najviac vystavené priamemu slnečnému žiareniu.

Ak sa chystáte byť s bábätkom vonku, dajte ich na tienisté miesto alebo investujte do slnečnej čiapky či dáždnika. Nakoniec nezabudnite na prípadnú odhalenú pokožku namazať opaľovacím krémom! Dodržiavaním týchto jednoduchých tipov môžete pomôcť udržať svoje dieťa v pohode a chránené po celé leto.

Aké sú najčastejšie chyby pri obliekaní bábätiek v lete?

Jednou z najčastejších chýb je neobliekanie bábätiek do voľného, ​​priedušného oblečenia. Deti by sa nikdy nemali obliekať do príliš tesného alebo sťahujúceho oblečenia. Okrem toho by deti mali byť v letných mesiacoch vždy oblečené vo svetlých farbách. To pomáha odrážať teplo a udržiavať ich chladnejšie.

Ďalšou chybou je nenatieranie detí opaľovacím krémom pred pobytom vonku. Je dôležité vybrať si opaľovací krém bezpečný pre deti a nanášať ho hojne na exponované miesta, ako je tvár, ruky a nohy. A konečne, rodičia sa musia uistiť, že deti zostávajú hydratované tým, že im ponúkajú časté kŕmenie alebo prestávky na vodu po celý deň.

Aké farby sú tento rok v móde pre bábätká?

Farby, ktoré sú tento rok v móde pre bábätká, sú pastelové farby. Ružová, modrá a žltá sú obľúbené farby, ktoré deti nosia v lete. Tieto farby vyzerajú skvele u detí a pomáhajú ich udržať v chlade v teplom počasí. Pokiaľ hľadáte nejaké štýlové oblečenie pre vaše bábätko, zvážte tieto farby. Oblečenie v týchto farbách zoženiete vo väčšine detských obchodov.

Tip na letné body v módných farbách

Nike Sportswear Body  tmavofialová / biela / mätová

Obr.: Nike Sportswear Body tmavofialová / biela / mätová

Aké oblečenie je tento rok v móde pre bábätká?

Vzhľadom na to, že sa počasie otepľuje, je na čase začať premýšľať o tom, do čoho obliecť svoje ratolesti v letných mesiacoch. Aj keď móda pre bábätká nemusí byť vo vašej popredí, v skutočnosti existuje niekoľko trendov, ktoré môžete pri výbere toho, do čoho ich dať, sledovať.

Jedným z populárnych trendov tohto roku sú potlače a vzory. Či už sa jedná o pruhy, bodky alebo kvety, začlenenie nejakého druhu potlače do oblečenia vášho dieťaťa je skvelý spôsob, ako pridať trochu osobitosti. Ďalším veľkým trendom je miešanie a zladenie rôznych farieb a textúr. To sa dá dosiahnuť škárovaním potlačeného vršku s pevnými spodkami alebo naopak.

Pokiaľ ide o materiály, bavlna je pre deti vždy dobrou voľbou, pretože je ľahká a priedušná. Ľan je tiež skvelá letná látka, pretože je nielen pohodlná, ale má aj trochu textúry.

Čo sa siluet týka, pre bábätká sa vždy hodia kúsky voľného strihu. To im umožňuje pohybovať sa a hrať sa bez toho, aby ich obmedzovalo tesné oblečenie. Šaty, dupačky a kombinézy sú skvelé voľby, ktoré udržia vaše ratolesti v pohode a pohodlí po celé leto.

Takže až budete tento rok v lete nakupovať oblečenie pre bábätko, majte tieto trendy na pamäti a vaša ratolesť sa bude určite odlišovať od ostatných.

Vybrat detské oblečenie »

Tipy na čistenie škvŕn na letnom oblečení bábätka

Ak ste ako väčšina rodičov, chcete, aby vaše dieťa vyzeralo vždy čo najlepšie. To môže byť problém, najmä v letných mesiacoch, keď sú deti náchylnejšie na poliatie a škvrnám. Tu je niekoľko tipov, ako udržať letné oblečenie vášho dieťaťa čisté a bez škvŕn:

  • Pred praním ošetrite všetky odolné škvrny jemným čističom škvŕn.
  • Uistite sa, že periete biele a farebné oblečenie oddelene, aby nedošlo na zašpinenie.
  • Mokré oblečenie zaveste do tieňa, aby uschlo; priame slnečné svetlo môže spôsobiť vyblednutie farieb.
  • Ak používate bielizňovú šnúru, použite drevené alebo plastové štipce namiesto kovových, ktoré môžu hrdzavieť a zanechávať stopy na látke.

Ako štýlovo obliecť bábätko v lete podľa príležitosti?

Môže byť problém nájsť módne oblečenie pre deti, ktoré je pohodlné a štýlové. Pri obliekaní vášho drobčeka na leto však treba mať na pamäti niekoľko kľúčových vecí.

  1. Najprv vždy vyberajte prírodné látky, ako je bavlna alebo ľan. Tieto látky umožnia pokožke vášho dieťaťa dýchať a pomôžu zabrániť tomu, aby sa príliš zahriala.
  2. Po druhé, pri výbere oblečenia zvážte príležitosť. Pokiaľ budete vonku v teple, stavte na svetlé oblečenie, ktoré bude odrážať slnečné lúče.
  3. Nakoniec nezabudnite na doplnky! Roztomilý pár slnečných okuliarov alebo čiapky môže naozaj doplniť outfit a pomôcť ochrániť vaše dieťa pred škodlivými slnečnými UV lúčmi.

S týmito tipmi na pamäti budete mať istotu, že nájdete perfektné letné oblečenie pre vaše bábätko!

Tip na detský klobúk

STERNTALER Klobúk  modrá

Obr.: STERNTALER Klobúk modrá

Ako vybrať plavky pre bábätko? Existujú plavecké plienky?

Pri výbere plaviek pre bábätko treba zvážiť niekoľko vecí. Najdôležitejšie je, aby detské plavky dobre sedeli a bol pohodlné. Zároveň by aj plavky mali dieťa dostatočne ochrániť pred slnečným žiarením.

Pokiaľ plánujete vziať svoje bábätko na plávanie, je dobré investovať do plaveckej plienky. Plavecké plienky sú navrhnuté tak, aby udržali deti v suchu, keď sú vo vode. Sú tiež super absorpčné, takže môžu pomôcť zabrániť prípadným nehodám.

Záver blogu

Detská móda je predovšetkým o pohodlí a funkčnosti. To ale neznamená, že sa pri tom nemôžete baviť! Tu je niekoľko tipov, ako obliekať svoje malé deti v lete.

  • Vyberte prírodné látky, ako je bavlna, ktoré budú dýchať a udržia vaše dieťa v chlade.
  • Svetlé farby budú odrážať teplo, zatiaľ čo tmavšie farby ho pohltia.
  • Hľadajte voľné, pohodlné strihy, ktoré nebudú obmedzovať pohyb.
  • Zvážte zábavné vzorované alebo pestrofarebné oblečenie, vďaka ktorému vaše dieťa vynikne v dave.

S ohľadom na tieto tipy určite nájdete perfektný letný outfit pre vašich najmenších. Tak vyrazte a užite si teplé počasie!

Vybrat detské oblečenie »

TOP produkty z kategórie Detské oblečenie

Podobné články

Detská jesenná móda

Jeseň je skvelým obdobím na obliekanie detí do nových a teplejších outfitov. Lístie mení farbu, počasie sa ochladzuje a deti si môžu užívať všetky jesenné aktivity, ktoré sú v ponuke. Pokiaľ hľadáte nejakú inšpiráciu pre detskú jesennú módu...